quest'attesa mi snerva... chissà se ce la sta facendo...
vado a prendermi un caffè (e fumarmi una sigaretta)
Fil ha scritto:quest'attesa mi snerva... chissà se ce la sta facendo...
Certo che en panetin con la copa e na bireta ale quatro el ghe volariaBaRT ha scritto:il nuovo Bart sta brillantemente controllando il Vecchio ....
ce la faccio ... ce la faccio ...
FROG ha scritto:Non l'he che latito... ma ogni tanto laoro. E dopo par racontar le me miserie!? le mei star muti.
Go ancora da guardar la clasifica, ma quando son arivà, iera drio serar i cancei della caserma. L'e tuto dir.
6h38 el dise el cardio, forse posso migliorarme e arivar a 6h30 stano che vien.
SON CONTENTO. Un vecieto come mi l'e riusio lasarse de drio qualche gamba depilà.
Fil ha scritto:la tua firma ti tradisce, vecchio BaRT!
mcmic ha scritto:@cincen: te ghe reson... che gusto magnar el paneto sul sentiero Vendri!! Sarà ma anca la bira finale la ghe volea!
pensa wadis, poro can... nol pol più far un casso...
CINCEN ha scritto:@BaRT: me dito en dove te ve stano en ferie con el bocia?
@mcmic: me despiase che dominica no te sie vegnuo,ghera da goderse dalbon
Dal 601?????? Azzzmcmic ha scritto:@500: andarò a farlo con shrek... e ho acquisito una variante per la bocca di fobia.
BaRT ha scritto:Bon butei..
adesso basta!!
la bilacia la se rifiuta de torme su, il fiato latita, la forma fisica è solo un ricordo......
ADESO ME METO IN RIGA... mancano 52 giorni al Tortour 2006 ..... QUA BISOGNA FAR QUALCOSA DE DRASTICO!!
il nuovo Bart:
- NON FUMA PIU'
- NON MANGIA PIU' SCHIFEZZE GRASSE
- NON BEVE PIU' SOSTANZE che contengano UN BEN CHE MINIMO CONTENUTO ALCOLICO
- SI ALLENA CON COSTANZA LA SERA ( e non ho nessuna amica o conoscente che si chiami Costanza)
- sarà impermeabile a qualsiasi tentazione gastro-enologica....
......ce la farò!!!!!!!!!!!!
quasi quasi lancio un sondaggio......
l'è che no so mia come se fa.
Quando la proenti sta sorpresa?gurubb ha scritto:P.S. se andate da bazbike c'è una sorpresa
CINCEN ha scritto:Quando la proenti sta sorpresa?
E soprattutto Quando la bagnenti????????
loscaligero ha scritto:ieri sera son na a catarlo ma de sopressa nianca l'ombra...